9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Гончарук відреагував на слова Супрун про те, що у МОЗ відбувається «рейдерське захоплення»

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук у відповідь на заяву екс-очільниці МОЗ Супрун про рейдерське захоплення міністерства заявив, що він не завжди поділяє вибір Міністра, а призначення держсекретаря МОЗ – тимчасове. 

Про це він написав у Facebook на відповідь до допису Уляни Супрун.

«На мою думку, Міністр повинна мати можливість сформувати собі команду. І я буду її в цьому підтримувати, хоча не завжди поділяю її вибір», — зазначив Гончарук.

Він додав, що Інна Солодка призначена держсекретарем МОЗ тимчасово, а наступного тижня Кабмін оголосить конкурс на її посаду.

За словами прем’єра, у МОЗ не припиняється «трансформація системи».

«Особисто я підтримую і буду підтримувати багато ініціатив започаткованих Вашою командою. Проте, це не означає, що нова команда повинна утриматись від аналізу їх результатів і внесення коректив з метою підвищення ефективності системи», — написав Гончарук.

Також прем’єр-міністр зазначив, що вивчає ситуацію щодо «поведінки окремих нових людей у МОЗ» та незабаром надасть їй оцінку.

Нагадаємо, Супрун розкритикувала звільнення держсекретаря МОЗ Янчука, який був призначений у то час, коли вона займала посаду у МОЗ.

5 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>