10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Головний рабин України заступився за Московський патріархат

Головний рабин України, голова Всеукраїнської ради церков Яків Дов Блайх закликав не перейменовувати Московський патріархат в РПЦ в Україні, бо “це явно проти Конституції України”.

Про це він сказав у інтерв’ю “Главкому”.

Рабин назвав закон про перейменування РПЦ в Україні “неконституційним” .

“Мені здається, що Конституційний суд визнає ухвалений закон неконституційним. Тому що він явно проти Конституції України, на сто відсотків. Міжнародні організації, навіть ті, які підтримують Україну, вже заявили, що це не правильно і те, що сталося в парламенті – провокація”, – заявив Яків Дов Блайх.

Рабин заявив, що “держава не може вказувати, як вірити в Бога”.

“Тобто якщо ти їй, державі, не подобаєшся, вона може втрутитися. Бо держава вказує, як вірити в бога. Якщо мої молитви проходять через Москву, то вони одразу стають агресивними”, – сказав Яків Дов Блайх.

Нагадаємо, Папа Франциск скликає головних єпископів із усього світу через сексуальний скандал.

20 КОМЕНТАРІ

  1. А,кто бы сомневаля.На протяжении многовековой истории,на теле Украины паразитировали ,жидва или кассапы.Прочитайте Т.Г.Шевченка ,ничего неизменилось с той поры.

  2. Дожили ! Раввины будут теперь указывать как к кому относиться ! В последнее время создаётся впечатления,что Украина это филиал Израиля ! Коломойский,Рабинович,Кернес,Тарута и теперь ещё Зеленский …. Пипец !

  3. Іди і керуй у себе а не керуй на Україні, а ми самі знаєм в яку віру вірити! У Росії ти би так не керував Путін би тебе відправив у ізраіль!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>