3.7 C
Kyiv
Вівторок, 19 Березня, 2024

Головнокомандувач зробив заяву про опитування військових

Начальник Генерального штабу, Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак розповів про опитування військових щодо перемовин з країною-агресором. 

Збройні Сили України та я особисто від Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України жодних вказівок щодо проведення досліджень стосовно ставлення військовослужбовців Збройних Сил України до можливих перемовин з так званими ЛНР/ДНР та Російською Федерацією не отримували. Адже зазначене питання не належить до компетенції Збройних Сил України”, – заявив Хомчак.

Також генерал пояснив, що саме він поставив завдання провести дослідження стосовно підтримки громадянами України ведення перемовин з так званими ДНР/ЛНР з можливими наслідками для України.

“Крім того, за моїм дорученням було з’ясовано, що 17 травня 2019 року на нараді керівного складу Збройних Сил України начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України було поставлено завдання провести аналіз даних наявних соціологічних досліджень стосовно підтримки громадянами України ведення перемовин з так званими ДНР/ЛНР з можливими наслідками для України. Будь-яких інших завдань, які б стосувались організації проведення соціологічного дослідження щодо відношення військовослужбовців до можливих перемовин з так званими ДНР/ЛНР, керівним складом Збройних Сил України не ставилось”громадянами України ведення перемовин з так званими ДНР/ЛНР з можливими наслідками для України.

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/1260334420802479

Раніше Міністр оборони Степан Полторак, заявив, що призначений Головнокомандувачем Збройних сил Руслан Хомчак має великий досвід на командних посадах і зможе покращити якість виконання бойових завдань військовими.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>