8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Главою Херсонської ОДА може стати знайомий фігуранта справи Гандзюк, – журналістка

Новим керівником Херсонської облдержадміністрації президент Володимир Зеленський може призначити Юрія Гусєва — знайомого фігурантів справи Катерини Гандзюк Владислава Мангера, Євгена Рищука і Андрія Гордєєва. Гусєв про можливе призначення каже: «все дізнаєтесь з офіційних джерел».

Про це на сторінці в Facebook сказала журналістка Ольга Худецька.

«За моїми даними, новим губернатором Херсонщини команда Зеленського планує призначити Юрія Гусєва», — написала вона.

За даними Худецької, Юрій Гусєв очолює громадське об’єднання «Земляцтво Херсонщини», до ради якого також входять голова Херсонської облради Владислав Мангер, голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв та його заступник Євген Рищук разом з помічником народного депутата Миколи Паламарчука Ігорем Павловським, який теж є підозрюваним у справі Гандзюк.

«За 4 дні до смерті Каті Мангера нагородили відзнакою за поданням Гусєва. Це вже три місяці після нападу, коли інфа про замовників більш ніж циркулювала на Херсонщині», — зазначила Худецька.

У коментарі Громадському Юрій Гусєв зазначив, що не коментує своє можливе призначення очільником Херсонської ОДА та додав, що ми все дізнаємось з офіційних джерел. Також Гусєв прокоментував свої відносини з Владиславом Мангером, Євгеном Рищуком і Андрієм Гордєєвим, яких рідні та друзі Катерини Гандзюк вважають замовниками її вбивства:

«З Мангером, Гордєєвим і Рищуком я знайомий. Близьких відносин не маю. Вони є членами організації так само, як і я», — розповів Гусєв.

Нагадаємо, батько Катерини Гандзюк назвав «спектаклем» вирок обвинуваченим у її вбивстві.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>