2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Генеральний прокурор – це незалежна фiгура, – Iрина Луценко

Жінка Генерального прокурора депутат Ірина Луценко розповіла в кулуарах Верховної Ради, чому її чоловік Ігор Луценко повинен найближчим часом залишитися на посаді Генерального прокурора.

На думку політика, Генпрокурор це незалежна фігура. Також депутат повідомила, що прокуратура потребує стабільної роботи.

“Відповідно до чинного законодавства, Генеральний прокурор є незалежною фігурою. Враховуючі ситуацію, коли розпущений парламент, коли президент мовчить, не визначено хто буде головою Служби безпеки України і багато інших інституцій, які перебувають у турбулентності, я думаю, що прокуратура, як адвокат держави Україна, повинна працювати стабільно. Реальному прокурору сьогоднішньому є про що звітувати, вчора був його виступ на одному з каналів, де він показав куди пошли повернуті кошти Януковича, як генеральний прокурор закликав парламент про продовження заочного засудження в окремо взятому моменті, для того, щоб визначити злочинців і передати вже повністю підготовлену справу по розстрілах на Майдані, де понад півтори тисячі потерпілих і багато-багато іншого, повернуті кошти, повернуті назад державні об’єкти. Прокуратура працювала в рамках тих повноважень, які дав їй цей депутатський корпус, так само як працюють інші правоохоронні органи, тому я вважаю, що генеральний прокурор має допрацювати до новообраного парламенту.

На думку депутата, її чоловік не тримається за посаду генерального прокурора.

Генеральний прокурор за посаду не тримається, але зараз, в період нестабільності, хтось має захищати державні інтереси”, – заявила Ірина Луценко.

Як повідомлялося, депутати провалили законопроект про додаткову відпустку для ветеранів.

Відео – Роман Пєтушков

Для ІНФОРМАТОРа

19 КОМЕНТАРІ

  1. Почему, они ещё там…))) их надо давно оттуда выкинуть поганой метлой…)) они уже потеряли совесть и уважение к народу…)) дьяволы Освободите кабинет… вам не место там…)))

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>