3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Фотопроект “камуфльоване кохання” представили у Рівному до Дня закоханих

З нагоди святкування Дня святого Валентина за участю закоханих пар, які є військовослужбовцями Збройних Сил України, у Рівному було реалізовано фотопроект «камуфльоване кохання».

Про це повідомила прес-служба Міноборони України на офіційному сайті.

Творча ідея втілена офіцерами Інформаційного агентства військового відомства за сприяння командування ОК «Захід».

Місцем для фотозйомки було обрано один із торгівельних центрів міста, де для сімей військових місцеві дизайнери обладнали фотозону з великим серцем та іншими елементами романтичного свята.

За умовою фотопроекту учасники познайомились та одружились під час виконання військових обов’язків в районі бойових дій на Сході України. Кожна із пар у День закоханих отримує незабутні фото на згадку, ділиться з військовими журналістами розповідями про знайомство, перше побачення, весілля, таємниці справжнього «камуфльованого кохання» та своїми побажаннями у цей святковий день.

Метою акції є пропагування військової служби у Збройних Силах України, створення сім’ї, як запоруки стабільності, впевненого майбутнього.

Мешканці міста Микола та Галина залюбки долучились до проекту. Закохані вже п’ятий рік, одружені та виховують маленьку донечку.

“Дивлячись на щасливі пари у військових одностроях, виникає відчуття довіри до наших захисників та впевненості в мирному майбутньому нашої держави,” — наголосила Галина.

Раніше ми писали, що міський голова Львова та кандидат у президенти Андрій Садовий не відповів на запитання ведучого програми “Право на владу” чи вважає він президента РФ своїм особистим ворогом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>