14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Фірма Гладковського виконає замовлення для Сум на 22,5 мільйонів гривень

За результатами тендеру 2 квітня КП “Електроавтотранс” Сумської міської ради замовило ДочП “Автоскладальний завод №1” ПАТ “Автомобільна “Компанія “Богдан Моторс”, яка належить Гладковському, 4 нових тролейбуси. Загальна сума замовлення становить 22,47 млн гривень.

Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на систему ProZorro.

До липня фірма поставить чотири низькопідлогові тролейбуси “Богдан Т70117” довжиною 11,9 м на 105 пасажирів і 34 місця із системою відеонагляду “Відеотранс-4/8” по 5,62 млн гривень.

У технічних вимогах тендеру немає даних про наявність чи відсутність кондиціонерів.

Водночас у серпні 2018 році МКП “Херсонелектротранс” замовив “Богдану” тролейбуси цієї самої моделі, але без відеонагляду та кондиціонерів, на 7% дешевше – по 5,27 млн гривень.

А в 2017 році “Богдан” продавав їх Хмельницькому КП “Електротранс” без відеонагляду та кондиціонерів на 18% дешевше – по 4,78 млн гривень і КП “Київпастранс” з відеонаглядом та кондиціонерами на 9% дешевше – по 5,15 млн гривень.

Як відомо, співвласником “Богдан Моторс” раніше був президент Петро Порошенко, а нині фірма належить його бізнес-партнеру Олегу Гладковському – колишньому першому заступнику секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Нагадаємо, раніше ЗМІ оприлюднили інформацію, Олег Гладковський нібито веде бізнес автогрупи “Богдан” з Росією через офшорні компанії.

У той же час Гладковський зізнався у закупівлях у Росії.

Пізніше виявилося, що син Гладковського Ігор є почесним консулом Сейшельських островів.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>