14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Філарет прокоментував рішення суду припинити перейменування УПЦ (МП)

Почесний патріарх Православної церкви України (ПЦУ) Філарет прокоментував рішення Київського окружного адміністративного суду щодо припинення перейменування УПЦ (МП).

«У нас суди, на превеликий жаль, несправедливі. І тому я не впевнений, що це рішення є справедливим і на користь української держави, і українського народу. Наші суди треба реформувати, щоб вони були справедливими судами, а не прилаштовувалися до тих чи інших політичних сил. Я вірю в перемогу правди», – сказав він в інтерв’ю Радіо Свобода.

Нагадаємо, 20 квітня Конституційний суд України відкрив провадження щодо перейменування Української православної церкви (Московського патріархату).

Окружний адміністративний суд Києва призупинив наказ Міністерства культури України, який вимагав, щоб УПЦ (МП) і низка інших релігійних організацій внесли зміни в свою офіційну назву.

12 КОМЕНТАРІ

  1. Они не справедливые, потому, что вам не угодили, а вы не думаете, что есть другая сторона медали, это мы чистокровные украинцы, рождённые в УССР.

  2. Tatjana Gaidai ты на свою рожу посмотри, жопа обезьяны красота по сравнению с твоей харей жирдяйка и пасть закрой свою ,кишками воняет
    .

  3. Ащо? Українським громадянам ще потрібно судове рішення для того,щоби ходити в Українську церкву а такої як РПЦ на території України бути неповино.

  4. Сергей Коваль ух ты,истинный хохол.И чего от них ждать хорошего больного самолюбия хоть отбавляй.Вот только на это вы и способны,с чем вас и поздравляю.Дурак,нашёл кого защищать

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>