12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Фаріон закликала посадити Зеленського за ґрати (ВІДЕО)

Кандидата у президенти та шоумена Володимира Зеленського за його виступ після першого туру президентських виборів розкритикувала екс-нардеп від ВО “Свобода” Ірина Фаріон у своїй традиційно емоційній манері.

У своєму виступі Зеленський російською мовою подякував виборцям і команді.

“Я справді вважаю, що у нас така велика армія унікальних, приголомшливих, креативних, офігенних, добрих і теплих людей… У нас перша перемога”, – сказав Зеленський у публічному зверненні після голосування на виборах президента.

Ірину Фаріон обурило те, що кандидат у президенти України у своєму зверненні не розмовляє державною мовою. Вона обурено заявила, що нібито не розуміє його слів.

“А ви можете перекласти, що воно верзло? I don’t understand…”, – емоційно заявила Фаріон в ефірі програми “На межі вибору”.

Вона додала, що Зеленського “за ґрати садити треба вже садити сьогодні, не допускаючи до другого туру!”

Фаріон також сказала, що в той час, як на Донбасі українські військові захищають країну від окупантів, Зеленський “ґвалтує мову на очах у всієї країни”.

“Ми завдяки тим солдатам тут сидимо в залі, а воно блює до мене мовою Путіна. І це катастрофа!”, – вигукнула екс-нардеп.

Також Фаріон негативно відгукнулася про тих, хто голосував за Зеленського.

“Це означає, що з тими 30% підтримки ми починаємо серйозну війну. І в цій війні ми повинні перемогти, вільні і самодостатні українці!”, – резюмувала політик.

https://twitter.com/baraban088/status/1112764112646430722

Нагадаємо, у КВУ дали прогноз щодо дебатів Зеленського і Порошенка.

127 КОМЕНТАРІ

  1. Господи, да упокой ты в конце концов душу этой больной женщины .Принеси покой ей и дай силы отдохнуть от нее другим.Господи, или ты боишься, что черти и те посчитают, что ад для нее это слишком хорошо и она там начнет их насиловать насчет мовы ( или языка?) или заставляиь вступать в коммунистическую партию, Да . Господи я понимаю: вначале член КПСС и учительница русского языка, вдруг украинский.Ну, забери ее, мы доалатим .

  2. Дура набирая Свинарчуками розграбили обороне а
    Зеленского в тюрьму ну кроме неформальной сказать нечего теперь понятно по съемку указанию гавкает эта цепная собака

  3. От стерво! Ну чого тобі нейметься? Задовбала уже, хто як говорив, так і буде говорити. Я добре володію українською мовою, але в побуті- на суржику, бо так говорять у моїй місцевості. То й що? Я люблю свою Україну-неньку не менше, ніж ця Фаріон.

  4. А Владимир Зеленский молодец, как эти деловары зашевелились, нужно чтобы Зеленский победил во втором туре, они будут бежать с Украины как крысы с тонущего корабля топча и сжирая друг друга, хотелось бы на это посмотреть.

  5. Если бы не Порошенко не было бы нулевой позиции. Таких как она нужно за ногу да об дорогу. Люди концы с концами не могут свести ,а ей важна мова.

  6. Я,конечно,извиняюсь,но диагноз этой неврастенички давно установлен-это истерическое,явновыраженное бешенство матки!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>