12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Фаріон і заступник голови Кіровоградської облради закликали вбити Дмитра Гордона

Заступник голови Кіровоградської облради Ігор Степура разом з Іриною Фаріон закликали вбити журналіста Дмитра Гордона після його провокаційної заяви щодо Степана Бандери.

Про це пише “ІНФОРМАТОР“.

«Я – людина, яка не любить Бандеру, і про це заявляю публічно. Я єдиний депутат Київради, який голосував проти перейменування Московського проспекту на Петрівці в проспект Бандери. Я вважаю ідеологію Бандери першоджерелом багатьох національних проблем в країні. Але я кажу, давайте на історичні теми говорити потім, коли у нас буде сильна Україна. Я готовий змиритися з пам’ятниками Бандері у Львові і в Тернополі. Не хочете в Харкові і в Луганську – не треба», – зявив Дмитро Гордон в одному з останніх інтерв’ю.

Після цього представниця партії “Свобода” Ірина Фаріон написала у себе на Facebook про Гордона наступне: “Цю сволоту мало зневажати. Цьому падлові треба створювати нестерпні умови для існування. Це прокляття для країни. Ця гадина мерзенна залишками свого витеклого мозку панічно боїться основних умов визволення і сили українців: пробудження і осягнення національної історичної і мовної свідомости. Тому повна бандеризація країни – це наша мета. Хай воно здохне, це падло, у диких муках. Напишімо кожен: я зневажаю гордона. Це ворог.”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1223551921131517&id=100004301619080

 

Заступник голови Кіровоградської облради Ігор Степура написав на своїй сторінці: “треба, щоби воно (Гордон, – ред) здохло. Слідом за Бузиною.”

На що Фаріон у коментарях під дописом додала: “Так. Бузина зачекався. Хай здохне”.

https://www.facebook.com/ihor.stepura.official/posts/299424427408870

Нагадаємо, докторка філологічних наук, народна депутатка України 7-го скликання Ірина Фаріон заявила, що Уляна Супрун має такий стосунок до медицини, як вона до бізнесу.

13 КОМЕНТАРІ

  1. фарион уже давно надо изолировать, ее лозунги и высказывания давно уже должны были насторожить и принять меры о изолировании больного человека с явным агрессивным диагнозом

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>