8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Емоційним виступом у ПАРЄ Ляшко показав, як треба поводитись в таких ситуаціях, – політолог

Емоційний виступ лідера Радикальної партії Олега Ляшка в стінах ПАРЄ – це приклад того, як потрібно поводити себе у ситуаціях, коли колишні партнери зраджують інтереси твоєї держави.

Таку думку у коментарі журналістам висловив політолог Олексій Голобуцький, коментуючи нещодавні перипетії у Страсбурзі, які завершилися поверненням російської делегації до ПАРЄ, – передає ІНФОРМАТОР.

Тоді повернення росіян член української делегації Олег Ляшко назвав «страсбурзькою змовою».

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2240270172708234/

«Стразбурзька змова сталася не лише через агресивну імпeрську Росію, не лише через продажність і цинізм європейців, а й через непрофесіоналізм і бездіяльність нинішньої влади і персонально Зеленського, який нічого не зробив, щоб запобігти російському реваншу», – заявив Ляшко після ганебного голосування, закликавши делегацію ВРУ вийти з ПАРЄ.

Хоча виступ Ляшка і був емоційним, зате доречним, переконаний політолог Олексій Голобуцький.

«У ПАРЄ Ляшко зробив дуже емоційний виступ, який показує, як треба поводити себе в таких ситуаціях. Це було і емоційно, і доречно. Новий президент також любить виступати і говорити емоційні речі, але в ПАРЄ він цього не зробив, фактично проігнорувавши факт повернення росіян. Можна не мати позицію у певних питаннях, але не мати позицію в такому питанні, як це дозволяє собі президент-«слуга народу», – це практично злочин. Тому я думаю, що цей виступ (Ляшка, – ред.) додасть йому голосів на виборах та дасть можливість подолати 5%-й бар’єр, щоб потрапити в парламент», – вважає політолог.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/603496613476601/

При цьому експерт зауважив: не потрібно перебільшувати значимість самої ПАРЄ.

«ПАРЄ особливо нічого не вирішує, у певній мірі це дорадчий орган. Це Росія розповідає про «величезну перемогу». Насправді, їхнє повернення має символічне значення. Зрозуміло, що ми живемо в світі, де кожен день щось відбувається і тому постійно потрібно про себе нагадувати, бо без цього не буде результату. І Ляшко таку функцію виконує. Це емоції, але це емоції, які потрібні країні», – додав політолог.

Нагадаємо, лідер РПЛ Олег Ляшко переконаний, що причина повернення росіян до ПАРЄ – протилежні позиції представників української делегації та президента Володимира Зеленського.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Хто і як варнякав не має значення. В політиці, найважливіше – це результат. Тому, стули писок “політолог” з хутору Великі Говни…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>