19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Експертизу Зайцевої могли підтасувати, – адвокат

Один з адвокатів Олени Зайцевої – фігурантки скандальної справи “ДТП у Харкові на Сумській” – Євген Мельниченко не виключає, що експертизу на наявність опіатів в її організмі могли підтасувати.

Таку заяву він зробив в ефірі програми “Батли адвокатів”, передає НП.

Мельниченко ще раз нагадав, що Зайцева вживала знеболюючі через наслідки аварії, учасницею якої стала в дитинстві – у неї черепно-мозкова травма. Це, за словами адвоката, не завадило їй отримати права і сісти за кермо:

“Ці її діагнози дозволяють водити авто, але вони викликають періодичні головні болі. Такі, що просто таблетка “Анальгіну” не допомагає. Таблетка, яка була знайдена в зразках її крові, це – справді, таблетка “Пенталгіну”. Їй лікар прописав. Ця довідка є в матеріалах справи. У 2011 році”.

Юрист також додав, що Зайцева сама зізнавалася наркологу Олені Федірко, що за добу вона взяла одну таблетку цього препарату: “Потім роблять токсикологію, і один в один збігається аналіз токсиколога з складової “Пенталгіну”. Це треба бути або хіміком, або наперед все зробити”.

Мельниченко наполягає на тому, що цей препарат впливає на організм людини тільки тоді, коли виводиться, – через чотири години після прийому.

Опіати у справі

Нагадаємо, аварія, в якій загинули шестеро людей, сталася 18 жовтня 2017 в Харкові. За кермом Lexus перебувала 20-річна дочка харківського бізнесмена Олена Зайцева, за кермом Volkswagen Touareg – Геннадій Дронов. Перший аналіз показав, що в сечі Зайцевої присутні опіати. Відразу після цього зник один із важливих свідків – лікар-нарколог Олена Федірко, яка обстежувала Зайцеву, на предмет наявності опіатів. Її вдалося розшукати, однак вона стала заявляти, що поведінка Зайцевої після ДТП нагадувало черепно-мозновую травму. На її думку, Зайцева не була під наркотиками. При цьому нарколог припускала, що можливо дівчина вживала їх за кілька днів до аварії.

Крім того, нещодавно адвокат в заяві викрила Зайцеву.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>