19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Експерт розповів, чому Мураєв знявся на користь Вілкула

Рішення кандидата у президенти від партії «Наші» Євгенія Мураєва знятися на користь Олександра Вілкула навряд чи пов’язане з тим, що сторони домовленостей вірять, що у такий спосіб зможуть суттєво покращити свій результат на президентських виборах.

Таку думку у коментарі виданню ІНФОРМАТОР висловив політичний експерт Мар’ян Ощановський.

«Думаю, після того, як впродовж останніх кількох місяців соцдослідження показували відсутність росту рейтингу Вілкула, в «Опоблоці» стали перейматися вже не стільки рейтингом Вілкула, скільки відсутністю росту рейтингу у самої партії», – сказав він.

Експерт зазначив, що на відміну від рейтингу Вілкула, який виявився не підйомним, рейтинг Мураєва росте, а тому «Опозиційний блок» вирішив, що на парламентські вибори потрібно йти з «новим обличчям» на чолі партії.

«Мураєв під №1 у списку партії до ВРУ – це хоч якась надія, що рейтинг партії буде рости. До того ж таке об’єднання дозволить залучити нового виборця в тих східних регіонах, де у Вілкула слабкі позиції», – додав він.

Нагадаємо, 7 березня кандидат у президенти Євген Мураєв відмовився балотуватися на посаду глави держави на користь заступника голови парламентської фракції «Опозиційний блок» Олександра Вілкула.

5 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>