15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Екс-ватажок «ДНР» зізнався, яку частину України хоче Росія

Колишній міністр оборони «ДНР» Ігор Стрєлков (Гіркін) висловив впевненість, що Донбасом справа не обмежиться і зізнався, яку частину України хоче Росія.

Про це повідомляє НСН.

Мета Донбасу – входження до складу Росії. Про це заявив ватажок “ДНР” Денис Пушилін. За його словами, Україна приносить Донбасу лише руйнування, жертви і блокаду.

«Я впевнений, що коли-небудь і Донбас, і Мелітополь, Одеса, Харків, Херсон і Дніпропетровськ, і, напевно, навіть Київ – увійдуть до складу нової Росії. Росія не ідентична РФ, Російській Федерації. Донбас – все одно Росія. І Одеса – Росія, і Харків – Росія. І Севастополь, і Мелітополь. І Київ, насправді, Росія. Росія – це країна. Російська Федерація – це держава. Що до входження Донбасу до складу Російської Федерації, то це можна було зробити ще в 2014 році. Це був би логічний крок», – підкреслив він.

Що стосується слів Пушиліна, то, на думку Стрєлкова, він відображає сподівання населення, яке завжди прагнуло «повернутися до складу єдиної держави зі столицею в Москві».

«І, мабуть, якісь віяння в самій Москві, що визрівають на шостому році розуміння, що добитися виконання спочатку мертвонароджених мінських угод неможливо. І щось треба робити з Донбасом. Або його здавати – і тоді автоматично постане питання про Крим, його повернення до складу України. Або його треба захищати і якось інтегрувати. Наскільки реально повернення Донбасу зараз – це питання не до мене, а до кремлівських чиновникам», – сказав він.

Нагадаємо, депутат пояснив, чому представники УПЦ МП охороняли ватажка «ДНР».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>