15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

ДТП на Київщині з 26 постраждалими: водія затримано

У ДТП з двома маршрутками на Київщині постраждало 26 людей. Подія сталася близько 10.00 години у місті Боярка, на перехресті вулиць Незалежності та Б. Хмельницького.

Про це пише Еспрессо.

За попередніми даними, спочатку сталося зіткнення маршрутного автобусу «Мерседес», який продовжуючи рух по другорядній дорозі, «зачепив» автомобіль «Шкода». Після чого авто занесло на головну дорогу та зіткнулося з маршрутним автобусом «Богдан».

У результаті ДТП 26 людей отримали травми різного ступеню тяжкості, їх шпиталізовано. Троє з них у тяжкому стані знаходяться в реанімаційному відділенні.
На місці події працювали група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники, медики.

Водія автобусу «Мерседес» затримали у порядку ст. 208 КПК України. Маршрутний автобус «Мерседес» вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання. За даним фактом працівники Слідчого управління Поліція Київської області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу водію.

Раніше ми писали, що скандальний голова Черкаського апеляційного суду Бабенко пішов у відставку.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>