13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Довірена особа Юлії Тимошенко здійснює підкуп виборців

9 березня довірена особа Тимошенко передала колективу Войнихівського Будинку культури ноутбук та подарунки, про що повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

Згідно п.2 статті 67 ЗУ «Про вибори Президента України» Гребінник, будучи довіреною особою на увесь період виборів веде агітацію за обрання Президентом України Юлії Тимошенко, сприяє кандидату на пост Президента України Тимошенко у проведенні виборчого процесу, представляє інтереси кандидата у відносинах з виборчими комісіями, а також виборцями. Тому передача будь-яких подарунків потенційним виборцям є ні що іншим як організованим прямим підкупом.

Поліція здійснила допит сільського голови, завідувача Будинку культури та старости як свідків даної події. Але ми вимагаємо від правоохоронних органів негайно розпочати кримінальне провадження саме за ч.2 ст. 160 (Підкуп виборця, учасника референдуму) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання для довіреної особи Тимошенко, яка вчинила даний підкуп може становити до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на Одещині представницю «Батьківщини», яка здійснювала підкуп, було засуджено до 5 років і 6 місяців ув’язнення, а також позбавлення права займатись діяльністю, пов’язаною з виборчим процесом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>