11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Довго маскувалися. У мережі обговорюють заяву Чорновол щодо коаліції

Вчора, 10 липня, кандидат від партії Порошенка “Європейська Солідарність”, нардеп Тетяна Чорновол виступила з гучною заявою про те, що їхня політична сила готова об’єднатися з “Оппоблоком” або ж “ОПЗЖ”.

Про це вона заявила в інтерв’ю 4 каналу. У Чорновол запитали, з ким в майбутньому парламенті готова співпрацювати і йти в коаліцію партія Порошенка “Європейська солідарність”, на що одіозна нардеп відповіла, що політсила готова до коаліції навіть з представниками проросійських сил.

“Якщо навіть “Оппоблок” або “За життя” почнуть заявляти й демонструвати правильні речі – навіть з ними можна”, – заявила Чорновол.

Тетяну Чорновол важко назвати адекватною людиною, яка думає перед тим, як щось казати. До того ж, навряд чи ця заява є офіційною лінією партії, адже вона 27-ма у списку “ЄС” і з нинішнім рейтингом політсили навряд чи потрапить до парламенту.

Тим не менше, така заява нардепа від партії колишнього президента Петра Порошенка викликала неабиякий резонанс у мережі.

Правозахисник Сергій Наумович переконаний, що партія Порошенка “промацує” громадську думку щодо співробітництва з кремлівською політсилою. Також Наумович вважає, що Чорновол промовилася про плани колишнього президента.

https://www.facebook.com/sergonaumovich/videos/1237360653110301/

Колишній нардеп від “БПП” Єгор Фірсов здивований такою заявою депутата, і навіть записав відеозвернення. На його думку, п’ять років Порошенко зображав ворога Путіна, а тепер вирішив домовлятися з його кумом Медведчуком.

Блогер Степан Стецько звернувся до патріотів з закликом не голосувати за політсилу Порошенка.

Журналіст Назар Приходько не здивований такою заявою Чорновол і переконаний, що Порошенко довгий час співпрацює з Медведчуком.

Політолог Петро Олещук впевнений, що дана заява нардепа показує подвійні стандарти Порошенка і переконаний, що на погляди прихильників колишнього президента ця звістка ніяк не вплине.

І жартує щодо назви можливої коаліції.

Так само жартує і журналіст та медіаексперт Сергій Рачинський.

Нагадаємо, кандидат в народні депутати Віктор Медведчук веде агітацію у незаконний спосіб.

15 КОМЕНТАРІ

  1. А им теперь ничего не остается.как прятаться в оппозиции.А при уголовном преследовании (а поводов вагон) ссылаться на политические преследования.И стория имеет свойство повторяться…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>