12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Дострокові парламентські вибори не вигідні усім новим політичним проектам, – Карасьов

Політичний експерт Вадим Карасьов переконаний, що дострокові парламентські вибори не вигідні усім новим політичним проектам. 

Про це політичний експерт розказав ІНФОРМАТОРу.

“Усім новим політичним проектам дострокові парламентські вибори поки що не вигідні. По-перше, Гройсман може ще бути прем’єр-міністром та підготуватися краще до парламентської кампанії, тому що рейтинг зараз у нього не більше 4-5%. Вакарчук поки що теж не дуже готовий, але головне, що він буде відбирати голоси частково від Зеленського у центрі та на заході України. Тому було б краще для Вакарчука, поки ще є високі очікування від Зеленського, щоб вибори пройшли восени, коли вже буде певне розчарування від новообраного президента. Молодий електорат, який буде відвертатися від Зеленського, буде переорієнтовуватися на Вакарчука”, – переконаний він.

Експерт також прокоментував готовність політичних ваговиків до парламентських виборів:

“Самопоміч” ще не готова. “Народний фронт” ще хотів би півроку побути при владі та приготуватися до парламентських календарних виборів. Радикальній партії Ляшка вигідніші осінні вибори. “Опозиційному блоку” також вигідні осінні вибори, щоб вони нарешті вирішили питання об’єднання з “Опозиційною платформою”, – заявив Карасьов.

Нагадаємо, раніше ми зібрали для вас думки експертів з приводу вигоди розпуску парламенту для різних політичних партій.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>