2.6 C
Kyiv
Вівторок, 19 Березня, 2024

Дострокові парламентські вибори: на країну чекають не очікуванні результати

Декілька не олігархічних видань, в тому числі і на сайті інформагентства АСПІ, зробили на днях опитування в соціальних мережах: за яку політичну силу віддали ви свій голос. І отримали дуже не очікуванні результати, які кардинально відрізняються від соціальних опитувань великих агентств.

Прості люди голосували в основному за нове, за старе та за стабільність. Дуже дивно що до трійки лідерів, таких як партія «Слуга народу», «Солідарність», БПП та БЮТ, приєдналась партія «Відродження».

Політологи коментують що це реакція людей на фінансову не стабільну ситуацію в Україні, на фінансову спроможність – інколи людям не має за що оплачувати комунальні послуги, купувати ліки. Люди перестали вірити популістам та псевдо патріотам і хочуть бачити стабільність. До речі, «Відродження» в деяких регіонах України дуже добре себе зарекомендувала. Це здебільшого в Харківська та Одеська області, де завдяки партії відкрито нові дитячі садочки, школи, ремонтуються дороги, допомагають пенсіонерам і т.п.

Тому, мабуть, на дострокових парламентських виборах нас можуть чекати не очікуванні результати. Люди вже не вірять в популістичні гасла та будуть голосувати за партії які себе зарекомендували, як партії стабільності та ведуть програму економічної стабільності.

Будемо і надалі слідкувати за політичними процесами в країні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>