9.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Донька керівника “Ліги сміху“ з бізнесом у Криму перемогла в окрузі у Вінницькій області

Ірина Борзова, донька керівника “Ліги Сміху” Наума Барулі і дружина в.о. керівника Державного управління справами Сергія Борзова, виграла вибори у Верховну Раду в одномандатному виборчому окрузі №14 (Вінницька область).

Про це свідчать дані на сайті Центральної виборчої комісії.

Борзова перемогла з результатом 30,09% голосів.

Другою за кількістю відданих голосів стала кандидат від партії “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, депутат Вінницької обласної ради Людмила Щербаківська – 14,18%, а третім – самовисуванець, колишній мер Жмеринки Анатолій Кушнір – 13,75%.

У Раді нинішнього скликання депутатом по округу №14 є Іван Мельничук від “Блоку Петра Порошенка”, який балотувався знову від “Європейської солідарності”, але отримав четвертий результат – 12,78%.

Борзовій наприкінці серпня виповниться 37 років.

Вона дружина заступника керівника Держуправління справами Сергія Борзова, призначеного на посаду екс-Президентом Петром Порошенком.

Він не був звільнений Президентом Володимиром Зеленським, а був призначений в.о. керівника, і в липні переміг у конкурсі на посаду керівника президентської ДУСі.

У 2015 році Борзова балотувалась до Вінницької міської ради від “Вінницької європейської стратегії” прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, але не пройшла.

Вона – фізособа-підприємець, яка орендує ряд закладів громадського харчування.

Також Борзова разом з батьком Барулею володіє компанією, переоформленою після 2014 року в анексованому Росією Криму у відповідності до російського законодавства.

Нагадаємо, друг Богдана побудував елітний ЖК на ділянці ГПУ в обмін на 17 квартир на околиці Києва і буде будувати ще один.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>