8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

До ДБР подали вже четверту заяву щодо Порошенка

Колишній заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що подав до Державного бюро розслідувань четверту заяву із проханням відкрити кримінальне провадження проти п’ятого президента України Петра Порошенка.

Про це йдеться у повідомленні Портнова у Telegram.

«Поки стосовно Порошенка йдуть першочергові слідчі дії за трьома першими кримінальними провадженнями про державну зраду, відмивання коштів, зловживання службовим становищем, легалізацію в офшорах злочинних доходів і несплату податків, сьогодні ми звернулися з четвертою заявою про злочин Порошенка — спробу узурпації ним судової влади», — зазначив він.

Портнов також додав, що має ще десятки підготовлених заяв, але найближчим часом планує зосередитися на посиленні інформаційного тиску на правоохоронні органи і підготовці клопотань, скарг та інших процесуальних документів у рамках вже зареєстрованих проваджень.

Раніше Портнов заявив, що зареєстрував у Державному бюро розслідувань третю заяву про відмивання коштів, легалізацію незаконних доходів і несплату податків п’ятим президентом України Петром Порошенком.

4 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>