12.2 C
Kyiv
Середа, 17 Квітня, 2024

Депутати Найєм і Заліщук підтримають на виборах Гриценка, – ЗМІ

Народні депутати Мустафа Найєм та Світлана Заліщук, які раніше заявили про вихід із фракції «Блок Петра Порошенка», підтримають на президентських виборах Анатолія Гриценка як єдиного кандидата від демократичних сил.

Депутати подякували в ефірі «Радіо НВ» міськголові Львова Андрію Садовому за те, що він зняв свою кандидатуру на користь Гриценка, передає Громадське.

«Ми говорили з самого початку, що суспільству зараз потрібен єдиний кандидат від демократичних сил», — сказала Заліщук, яка ще в січні стала радницею Гриценка.

Найєм наголосив, що підтримуватиме лідера «Громадянської позиції» без жодних забов’язань.

«Я не хочу зараз торгувати місцями в його списку, майбутнім після виборів. Що буде, то і буде», — сказав він.

Також депутат нагадав, що давно закликав до об’єднання Гриценка, Садового та співака Святослава Вакарчука. Тепер, як вважає Найєм, Вакарчук «має сказати своє слово».

На думку Найєма, Гриценко може стати кандидатом для тих людей, які розчарувалися у Петрі Порошенку, і які не хочуть підтримувати «кандидатів Ігоря Коломойського Володимира Зеленського або Юлію Тимошенко».

Нагадаємо, 28 лютого Найєм подав заяву про вихід з фракції БПП, а згодом це зробили депутати Сергій Лещенко та Світлана Заліщук.

22 КОМЕНТАРІ

  1. кнурі с свиноматки ідіть ви подальше від ВР народ сам найде кому приймати закони ви що думаєте ви незамінімі,проведем референдум і оставем 100 чоловік

  2. Корита шукаєте робити йдіть на шахти заводи сіль госп піднімайте щоб хліб був по016 коп картоплю не завозили з Єгипту мясо натуральне українське а не з кенгуру з австралії

  3. Справді? Що знайшли самого чесного? От молодці. Він же армію тільки розвивав і зброю продавав для того щоб вона стала ще сильнішою. Хоч він вуса не збрив, а все одно залишився – ДУРІКОМ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>