13.2 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Депутат Власенко отримав 57 мільйонів доходу від американської юридичної компанії

Народний депутат та 9 номер у списку партії ВО “Батьківщина” Сергій Власенко отримав понад 57 мільйонів гривень доходу від американської юридичної компанії.

Відповідні відомості нардеп відобразив у змінах до своєї щорічної декларації про доходи, – передає ІНФОРМАТОР.

Відповідно до вказаних даних, Сергій Власенко отримав 57 мільйонів 266 тисяч 108 гривень від відомої американської юридичної фірми Reid Collins & Tsai.

Джерелом походження доходу член “Батьківщини” вказав “Інше” та “іноземний дохід”. Reid Collins & Tsai – американська юридична компанія, основними сферами практики якої є фінансове шахрайство, справи про неплатоспроможність, професійну відповідальність, довірені судові спори, судові спори щодо банкрутства, посередництво та інші.

На офіційному сайті компанії Сергій Власенко не вказаний, як член команди юристів. В той же час Законом України “Про статус народного депутата” визначається перелік видів діяльності, які неможливо і заборонено поєднувати з депутатським мандатом.

Відповідно до статті 3 Закону, саме таким видом діяльності є адвокатська практика та залучення у якості експерта у кримінальному провадженні.

ІНФОРМАТОР писав, що автор “конституції” “ДНР” балотувався у Білій Церкві від партії Юлії Тимошенко.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>