19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Депутат від БПП зареєстрував у Раді постанову про призначення інавгурації Зеленського на 1 червня

Депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Олександр Сугоняко зареєстрував у Верховній Раді постанову про проведення інавгурації Володимира Зеленського 1 червня. Якщо документ підтримають, то новообраний президент не зможе розпустити парламент.

Проект постанови опублікований на сайті Верховної Ради.

У пояснювальній записці зазначається, що сам Зеленський хоче провести інавгурацію 19 травня.

«Варто зазначити, що статтею 3 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» передбачено трансляцію урочистого засідання Верховної Ради України у повному обсязі у прямому ефірі по радіо та телебаченню, а також запису у вечірні години по телебаченню. Разом з тим, у третю неділю травня, яка припадає цього року на 19 травня, відзначатиметься День пам’яті жертв політичних репресій», — наголошується в записці.

Також Сугоняко вважає, що проводити інавгурацію 19 травня не потрібно, бо в церемонії планують взяти участь лідери країн-партнерів та іноземні делегації.

«А це означає необхідність завчасного узгодження з ними дати проведення урочистого засідання Верховної Ради України та/або коригування їх робочих графіків», — йдеться в записці.

Нагадаємо, Волкер пообіцяв представництво США найвищого рівня на інавгурації Зеленського. Також на інавгурацію Зеленського своїх представників відправить Канада.

186 КОМЕНТАРІ

  1. Кто бы сомневался??А почему не на следующий год??Ещё не все доворовано,ещё не всё награды розданы, ещё не всё документы уничтожены.Но мы всё видим .Ни одного голоса на выборах этим г@@@нам

  2. НЕ ПОНЯТНО, ЧЕГО ЭТО ТАКАЯ ОТСТРОЧКА. ПЕТЯ ЗАБЫЛ, КАК СПЕШИЛ? ИЛИ ПОКУПАЕТ СНОВА НУЖНЫХ, ЧТО БЫ НЕ ЗАГРИМЕТЬ В МЕСТА СТОЛЬ ОТДАЛЕННЫЕ? ТАК НЕ ПОЛУЧИТСЯ, ОТ СЕБЯ НЕ УБЕЖИШЬ…

  3. Они показивают, что главние у власти , творци бедности. Сволочі! Ето плевок всему украинскому народу!

  4. Мерзавцы не доводите народ до греха не доводите чтобы вас негодяев вынесли оттуда вперёд ногами народ на грани взрыва

  5. Ну суки держитесь. Инагурация будет по любому. Ну тогда всё запасайтесь туалетной бумагой. И драпайте . Он вам это припомнит или мы.

  6. Свитлана Лирук для тупих-Ґарант Конституції не знаючи державної мови, порушує Конституцію, а на досконале вивчення мови треба приблизно 2 роки, а далі нехай президентствує

  7. По закону если до 3 июня не будет инаугурации президент будет порубий они это специально все делают они и первого потом какую то хрень придумают

  8. Підтримуємо обраного народом України президента Володимира Зеленського, якщо можливо то можна і раніше 19 травня!

  9. Срать они хотели на народ-СВИНЬИ!Свиней от кормушки оторвать можно только отрубив голову!Они ненасытные этого добиваются…

  10. Вова все будет нормально. Когда это произайдет, я думаю никто не обидеться, разгони это п…обратию, чтоб на всю жизнь запомнили. Будем очень рады.

  11. Справа в тому, що парламентсько-президенська республіка ,тому треба, як прописано, перед цими гидючими депутатами,а насправді, треба перед громадянами на великій сцені і крапка.

  12. Складається враження, що в 73% епідемія істерики… Поки що в країні ще дотримуються вимог Закону, а не істеричних закликів “населения”. Майте терпіння, “буде вам і дудка, буде і свисток”… ?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>