12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Депутат Барна залишив прямий ефір через запитання про образи журналістів

Депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олег Барна залишив ефір Громадського після запитання про образу журналістів.

В ефірі програми «Мокрик По Живому» ведучий Данило Мокрик поставив Барні питання щодо його заяв про те, що журналісти-розслідувачі програми «Наші гроші» нібито працюють на ФСБ, а також про те, чому Барна облаяв журналіста, який присоромив його за «кнопкодавство».

Депутат запевняв, що не ображав журналіста, на що автор програми запропонував подивитись відповідне відео.

«Дивіться без мене», – сказав депутат, після чого залишив студію за 30 хвилин до кінця програми.

2 жовтня 2018-го журналіст «1+1» Ігор Колтунов повідомив у Facebook, що депутат Олег Барна облаяв його в кулуарах Верховної Ради. Колтунов оприлюднив відео лайки. Барна відповів нецензурно на питання журналіста про «кнопкодавство». Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики вибачився перед журналістом Колтуновим за поведінку депутата Олега Барни.

Нагадаємо, також Олег Барна напав на представника Зе-команди.

41 КОМЕНТАРІ

  1. Зачем его пускают в эфиры,Слушать фашистские лозунги,ненависть, и вообще,впечатление,что он боится открывать рот, как-будто у него за щеками алмазы,

  2. Нік Мик а скільки беруть , щоб проголосувати той , чи інший закон ? , а дешевий народ продається за безцінь , От тому вони багаті , а люди бідні , може і народу за голос вимагати по пів мільйона , то хоч піднімуть своє матеріальне становище

  3. Барна звичайний заробітчанин. Але не в Пользі чи Словаччині, а у Верховній зраді. Він готовий на все аби збагатитися. Ім’я йому – звичайний БАРИГА.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>