8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

ДБР затримало на хабарі у $100 тисяч голову РДА на Рівненщині

Держбюро розслідувань взяло на гарячому голову Рокитновської РДА (Рівненська область) в момент отримання ним хабара у розмірі 100 тис. доларів.

Про це повідомила перший заступник глави ДБР Ольга Варченко на сторінці в Facebook.

Слідчі нашого Центрального апарату встановили, що чиновник, зловживаючи своїми службовими повноваженнями, незаконно надав в оренду 486 га землі підконтрольному йому приватному підприємству. Земля належала до незатребуваних земельних паїв Сновидовицкої і Біловезької сільрад.

Зазначається, що чиновник обдурив підприємця, переконавши його, що отримати право на оренду землі він може тільки сплативши йому 300 тис. доларів хабара. В результаті голова РДА збагатився на 110 тис. доларів. А під час отримання другого траншу хабара в розмірі 100 тис. доларів правоохоронці затримали чиновника на гарячому.

Також зазначається, що надавати земельні ділянки в оренду чиновник вже не мав права, адже з січня 2019 року набрали чинності зміни, за якими повноваження виділяти паї в оренду перейшли до сільрад.

https://www.facebook.com/ol.varchenko/posts/1063562417176087

Нагадаємо, на позачергових парламентських виборах 5%-й бар’єр подолають п’ять партій – «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Європейська солідарність», «Голос» і Радикальна партія Олега Ляшка. Рейтинг «Батьківщини» впав нижче прохідного бар’єру.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>