9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

ДБР перевіряє посадовців Міноборони через ймовірну розтрату військового майна

Державне бюро розслідувань перевіряє законність будівництва на території військового містечка у Львові, ймовірно, розпочатого при зловживанні своїм службовим становищем посадовцями з Міноборони.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

«Слідчі теруправління ДБР, розташованого в місті Львові, здійснюють досудове розслідування за фактами зловживання службовим становищем посадовими особами одного з відомств Міністерства оборони України, підроблення документів, розтрати військового майна та недбалого ставлення до військової служби, що заподіяло істотну шкоду», — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, при укладенні договору про користування земельною ділянкою, що належить Міністерству оборони України, посадові особи одного з відомств вийшли за межі наданих їм повноважень. Внаслідок зловживань земельна ділянка на території військового містечка № 1, по вулиці Княгині Ольги 1-5 у Львові вибула із володіння законного користувача та була передана у розпорядження суб’єктам господарювання під забудову. Ринкова вартість даної земельної ділянки становить понад 45 мільйонів гривень.

У ході досудового розслідування даного кримінального провадження за ухвалою слідчого судді накладено арешт на земельну ділянку із забороною проведення на ній будь-яких підготовчих чи будівельних робіт як забудовнику, так і будь-яким третім особам.

Нагадаємо, у Нацбанку назвали спекуляцією інформацію про розслідування ДБР проти своїх співробітників.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>