9.8 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Чиновник Мінрегіону придбав четверту квартиру в столиці за 1,7 мільйона

Заступник директора департаменту, начальник відділу нормативно-правової роботи та експертизи проектів актів з питань житлово-комунального господарства Юридичного департаменту Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Іван Смолич придбав квартиру у столиці.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації держпосадовця.

Сьогодні, 17 травня Смолич задекларував придбання квартири у столиці вартістю 1 мільйон 726 тисяч 598 гривень.

Але виходячи з даних у декларації за 2018 рік, Смолич працюючи одночасно у Мін’юсті та Мінрегіоні отримав зарплату у розмірі 393 тисячі 524 гривні (приблизно 33 тисячі гривень на місяць, – ред.). Заощаджень у дерслужбовця немає. Але є дві квартири в передмісті столиці – Ірпені. І вони традиційно оформлені на дружину.

У декларації також зазначено об’єкт незавершеного будівництва – квартиру у Києві. Але, вочевидь, мова йде не про квартиру, яку Смолич задекларував сьогодні. Дещо відрізняється площа квартири та продавець/власник. У змінах до декларації продавцем квартири записано ТОВ “Компанія з управління активами “Крістал Ессет Менеджмент”. А власник об’єкта незавершеного будівництва, про який йдеться у декларації за 2018 рік є Київська міська рада.

Отже виходить, що незабаром Смолич стане власником вже двох квартир в столиці.

Нагадаємо, нардеп від БПП продовжує декларувати мільйонні статки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>