8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Чиновник міграційної служби заробила півтора мільйони, продавши незадеклароване майно

Начальник Сихівського районного відділку у місті Львові ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області Світлана Романик реалізувала незадекларованого майна на півтора мільйона гривень.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації чиновника.

Вчора, 6 серпня Романик задекларувала дохід від відчуження нерухомого майна, отриманий минулого місяця, у розмірі 1 мільйон 582 тисячі 500 гривень.

У цій саме зміні до документа Романик задекларувала придбання об’єктів нерухомості – житлового будинку та земельної ділянки у Львівській області. Сумарна вартість придбання – 1 мільйон 108 тисяч 341 гривня.

Декларувати зміни у майновому стані для чиновників є нормальним явищем, але річ у тім, що у декларації чиновника за минулий рік просто немає нерухомого майна, яке б коштувало півтора мільйона і яке Романик могла б продати.

Судячи з документа, єдина нерухомість, яку має чиновник митниці – квартира у Львові вартістю 610 тисяч 714 гривень.

Тож, виходить, що Романик продала незадеклароване майно і на отримані гроші придбала земельну ділянку з будинком, та ще й додатково отримала майже п’ятсот тисяч різниці вартостей. Це чималі гроші, зважаючи на те, що згідно декларації, Романик заробляє близько 19 тисяч гривень на місяць.

Нагадаємо, секретар МЗС продав незадекларованого майна на два мільйони.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>