11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Чотири з половиною години протримали в кайданках, – Снєгирьов розповів про незаконне затримання

Військовий та політичний експерт Дмитро Снєгирьов розповів, як поліція тримала його чотири з половиною години у кайданках та не давала зателефонувати адвокату.

“По самому затриманню: чотири з половиною години протримали в кайданках. Не була надана можливість зателефонувати адвокату і членам родини. Щодо того, буцімто я переховуюсь від слідства: затриманий я був фактично на виході з Бориспільського суду, до якого я подав дві скарги на дії та бездіяльність співробітників Нацполіції по матеріалах цієї справи (нібито крадіжка гаманця та телефону у 218 році – ред.)”, – повідомив Снєгирьов на сторінці Facebook.

Також Дмитро Снєгирьов повідомив, що слідчі органи відмовлялися проводити слідчі експерименти.

“І коли мав рухатися в бік райвідділу, аби надати документи по матеріалах справи – був затриманий.До речі, свого часу, на момент обрання мені першого запобіжного заходу – особистого зобов’язання – в ухвалі суду було чітко записано, що інформація правоохоронних органів нібито я не з’являюсь на їхні виклики і не беру слухавку, – не знайшла підтвердження. Що стосується минулорічного затримання за крадіжку портмоне в аеропорту «Бориспіль», активіст вказав відразу на кілька дивних моментів, які спростовують самий факт злочину. Спроби домогтися від слідчих органів проведення слідчого експерименту, а також його численні скарги на дії поліції відповіді не отримали”, – повідомив експерт.

https://www.facebook.com/pravasprava/posts/2413821378674963

Як повідомлялося, українців обурило незаконне затримання військового експерта.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>