9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Чоловік Єфросініної Хромаєв витратив півмільйона на освітні послуги

Голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимур Хромаєв, чоловік популярної телеведучої та бізнес-леді Маші Єфросініної, заплатив за освітні послуги майже пів мільйона гривень.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації Хромаєва.

Вчора, 15 січня, чиновник задекларував видатки за освітні послуги – 426 тисяч 355 гривень.

У документі не вказано, до якого закладу сплачено ці кошти, і хто ці освітні послуги отримує. Але зважаючи на те, що сплачено гроші на початку нового року, мова, вочевидь, йде про плату за навчання за рік.

Варто зазначити, що у декларації за 2017 рік, оновленій 22.11.2019, у видатках даних про освітні послуги немає. Можливо, родина раніше не витрачала кошти на освіту, або просто не вказували ці видатки у декларації. У будь-якому разі, подружжя мільйонерів може собі дозволити витрачати чималі гроші на освіту.

Навчатися ніколи не пізно, тому не можна відкидати можливість навчання Хромаєва чи Єфросініної на якихось платних дорогих курсах. Але більш ймовірним виглядає припущення, що мова йде про навчання дітей подружжя.

У пари двоє дітей – дочка Нана, якій через рівно місяць виповниться 16 років, та п’ятирічний син Олександр.

Нана навчається у популярному серед бізнес- та політичної еліт столиці Кловському ліцеї. У цей заклад з поглибленим вивченням іноземних мов (англійська, корейська, німецька, французька) донька Єфросініної та Хромаєва Нана ходить з першого класу.

Не зважаючи на те, що ліцей де-юре державний і мав би бути безкоштовним, не заможні батьки дітей (які там хоч і в невеликій кількості, але навчаються, – ред.) неодноразово жалілися на чисельні “побори” в освітньому закладі. Чимало коштують і додаткові зайняття в Кловському ліцеї. Ба більше, неодноразово ЗМІ писали про те, що доведеться викласти чималу суму щоб просто вступити до навчального закладу.

Можливо мова йде про якийсь “благодійний внесок” саме до цього закладу.

Син подружжя Олександр, згідно з віком, відвідує садочок. У столиці чимало дошкільних навчальних закладів приватної форми власності. І ціни в них стартують від п’яти тисяч гривень і доходять до кількох тисяч доларів на місяць. Рік навчання у приватному дитячому садочку цілком може коштувати пів мільйона гривень.

Нагадаємо, колишній президент України, народний депутат від “Європейської солідарності” Петро Порошенко, не зважаючи на чутки про його жадібність, зробив цінний подарунок невідомій особі.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>