12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Черговий факап Зеленського: заступник глави АП Тимошенко не вийшов з бізнесу

Президент України Володимир Зеленський всього тиждень на посаді, а факапів вже вистачає. Після резонансного призначення в Адміністрацію Президента люстрованого Андрія Богдана, на кону ще один гучний скандал.

На цей раз підступ в 30-річному заступнику голови Адміністрації Президента Кирилі Тимошенко. Свою посаду він заслужив тим, що протягом всієї виборчої кампанії знімав відеоролики для Зеленського.

Втім, як виявилось, працював Тимошенко не на одного Зеленського.

Паралельно його клієнтами були люди Порошенко, Гройсман та Кабмін. Його компанія Goodmedia підготувала цілий фільм про друга і бізнес-партнера Петра Порошенка – “П’ять днів з Ігорем Кононенко”.

Не цуралася Goodmedia і заробітків з бюджету України. У 2018 році на компанію було виділено 15 млн грн державних коштів.

У судових матеріалах компанія Тимошенко взагалі фігурує як компанія з ознаками фіктивності, яка допомагає контрагентам ухилятися від податків.

Попри все вищеперераховане, указом Зеленського від 21 травня Кирило Тимошенко все ж призначається заступником голови АП.

Але на відміну від свого шефа – Богдана, він не поспішає відмовлятися від комерційної діяльності і виходити з бізнесу. Станом на 27 травня в державному реєстрі Тимошенко як і раніше вказаний бенефіціаром компанії Goodmedia, що є прямим порушенням законодавства.

Серед заслуг Тимошенко вказати особливо нічого. Але ось номінацію «популіст дня» він уже встиг отримати.

Нагадаємо, раніше заступник глави АП Руслан Рябошапка розповів, за яких умов Зеленський звільнить Богдана.

5 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>