7.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Через три місяці після запиту: РФ повідомила про стан українського політв’язня Дудки

Уповноважена з прав людини в Росії Тетяна Москалькова повідомила про стан здоров’я українського політв’язня Володимира Дудки, якого утримують у СІЗО Сімферополя.

Українська омбудсмен Людмила Денісова повідомила, що РФ надала цю інформацію через три місяці після запиту України, – передає Громадське.

За словами Денісової, у Дудки погіршився стан здоров’я і йому загрожує інсульт. Через це вона надіслала запит до РФ з вимогою надати інформацію про його стан.

«Російський омбудсмен у відповідь на мій вересневий запит зазначила, що стан здоров’я Володимира Дудки задовільний. Володимир, у зв’язку з хронічними захворюваннями, перебуває під диспансерним наглядом, його консультують лікарі, проводяться клініко-лабораторні дослідження, а також видаються необхідні ліки», – повідомила Денісова.

Водночас Денісова наголосила, що попри відповідь Москалькової, жодних офіційних документів, які б підтверджували її слова, надано не було.

Наприкінці грудня 2018 року син Володимира Дудки після відвідин батька в СІЗО анексованого Криму повідомив, що у політв’язня знову підвищений тиск і може статися інсульт.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>