14.3 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Частину доказів по Мангеру суд дослідить у закритому режимі

Суд з обрання запобіжного заходу голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, підозрюваному в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, дослідить частину матеріалів у закритому режимі.

Відповідні клопотання задовольнив слідчий суддя, – повідомляє “Громадське”.

Зокрема, йдеться про диски з відеодопиту підозрюваних Сергія Торбіна та Ігора Павлоського.

Про перегляд відео у закритому режимі клопотала прокуратура, наголошуючи на тому, що в матеріалах міститься інформація, оприлюднення якої може зашкодити подальшому розслідуванню.

Адвокати Мангера клопотали про перегляд у закритому режимі протоколу допиту свідка Олександра Власова, під час якого, за словами захисників, чоловік назвав два прізвища ймовірних організаторів нападу на Гандзюк, які також є “Миколайовичами”, але це не Мангер.

На думку адвокатів, оприлюднення їхніх прізвищ може зашкодити подальшому слідству і попередити цих осіб, якщо вони дійсно причетні до злочину.

Оголошення рішення про запобіжний захід буде відбуватися у відкритому режимі.

Попередньо в суді було досліджено близько 500 сторінок документів із клопотання прокуратури про арешт Мангера, зокрема – протоколи допиту підозрюваних, свідків, слідчих експериментів та висновки експертів та лікарів.

Нагадаємо, прокуратура стверджує, що голова Херсонської облради Владислав Мангер заплатив за вбивство Катерини Ганзюк, зокрема, базою відпочинку, яку здає в оренду його юрист.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>