9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

«Чаморная территория Украина» — Херсонський вихователь у дитсадку підтримує ЛГБТ та жорстко висловлюється проти України (фото)

Блогер з Херсону опублікував в соц-мережі instagram відео з шоу-програми «Україна має талант», яке супроводив текстом, де підтримав ЛГБТК+ спільноту, та несхвально висловився про Україну.

Про це повідомляє телеграм-канал «Катарсис».

«И эта, чаморная территория “Украина”, устроила госпереворот, потому-что хотела в Европу, но понятия не имела, что такое Европа!», — написав блогер.

В мережі пишуть, що блогер працює вихователем в дошкільному навчальному закладі № 34, що у місті Херсоні. Звати його Микитчук Руслан Андрійович. Також він закінчив Херсонський державний університет за спеціальністю «вчитель початкової школи».

Крім того, Микитчук, судячи з усього, є частиною ЛГБТ-спільноти:

«Хотя в Европе, АБСОЛЮТНО СПОКОЙНО, реагируют на целующих ЛГБТ+, на секс в публичных местах, на проститутках, которые имеют гос.поддержку и пособия по безработице, на голые и дряблые тела и прочее всем по#уй!!!», — пише він в instagram stories.

Наразі відомо, що активісти вже зв’язалися з керівництвом навчального закладу, де працює Микитчук. А інформація про нього почала поширюватися по телеграм-каналам.

«Совковый совок на Украине в деле! И не со стороны “сепаратистов”, а со стороны “незалёжанных”», — закінчив своє повідомлення вихователь дошкільнят.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>