9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Били, тягали за волосся та змушували брехати. Поліцейські катували дітей в інтернаті (ВІДЕО)

Діти заявили, що до знущань над ними причетні, щонайменше, троє поліцейських.

Про це повідомляє “Слідство Інфо”.

Вихованці даного закладу часто повідомляли про жорстоке ставлення до них зі сторони вихователів та інших працівників закладу. Проте цього разу вони назвали імена трьох працівників ювенальної поліції.

Відповідно до свідчень дітей щодо вчинення протиправних дій можуть бути причетні Андрій Крецул – інспектор ювенальної поліції, Володимир Жарчук – поліцейський з ювенальної превенції, в обов’язки якого входить розшук зниклих дітей, Вахтанг Трапаїдзе – працівник ювенальної превенції Хмельницького райвідділку.

Перші двоє свідків, Олена та Аня, розповіли, що зазначені вище представники поліції, били їх, тягали за волосся, змушували говорити на камеру неправдиві речі та інше.

Варто зазначити, що восени 2019 року з притулку втекло ще три вихованки : Мирослава, Лєра та Віка.

У своїх свідченнях вони підтвердили слова перших двох дівчат.

У статті повідомляється, що правоохоронці регулярно бували в притулку “Світанок”. “Виховні” роботи вони проводили в актовій залі, де розмовляли та били дітей.

Цікавим є той факт, що мати Лєри, помітивши синці на тілі доньки та дізнавшись від неї усю інформацію, подала заяву до поліції на Андрія Крецула.

Проте пізніше вона повідомила, що дитину без її відома привезли до поліції та змусили відмовитися від звинувачень.

Після цього вони повторно подали заяву на протиправні дії співробітника поліції стосовно дитини до головного управління одеської поліції.

Наразі відомо, що Генеральна прокуратура і Державне бюро розслідувань розпочали декілька кримінальних проваджень щодо подій у “Світанку”.

В результаті слідчих дій, був затриманий один з охоронців приватної охоронної фірми “Центр”, яка співпрацювала з притулком.

Йому оголосили підозру у катуванні дітей.

Ведуться розслідування щодо причетності поліцейських до знущань над дітьми.

Начальник ювенальної превенції Віталій Капуляк повідомив, що Андрія Крецулу було звільнено, а про причетність інших фігурантів справи до знущань над дітьми йому нічого не відомо.

Раніше ми писали, що в інтернаті на Вінниччині психічно хворих утримують голими в зачиненій кімнаті без доступу до вбиральні.

 

9 КОМЕНТАРІ

  1. Почему то неудивлён т.к. полицай неизменный что во время войны издевался над людьми так и сейчас видать или гены или идут в полицию одни ущербные-подонки.

  2. А КТО СКАЗАЛ, ЧТО ИХ УВОДЯТ? ПАЛЬЧИКОМ ПОЖУРЯТ И СКАЖУТ, ТАК ДЕЛАТЬ НЕЛЬЗЯ!!!! ЭТО ЖЕ ГАША СТРАНА, ВЫ ЧТО ЗАБЫДИ? ???

  3. Я поверю в это! В полиции у нас нормальных нет , может быть кто-то и есть но в общей массе …Полиция у нас прикрытие для коррупции! Не для порядка !

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>