9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів і гранатометів, – ООС

Минулої доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню, 4 рази застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об’єднаних сил станом на 7:00 4 квітня.

“У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” ворог двічі обстріляв наших захисників: з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Новотроїцьке, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Лебединське”, – наголосили у штабі.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” бойовики здійснили чотири обстріли: двічі – з мінометів калібрів 120 та 82 мм – біля села Кримське; з міномету калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Новолуганське.

Зі стрілецької зброї – поблизу селища міського типу Станиця Луганська.

“На обстріли противника Об’єднані сили давали адекватну відповідь, знищивши при цьому двох та поранивши трьох окупантів. Також знешкоджено бойову машину піхоти російсько-окупаційних військ”, – йдеться у звіті.

Від початку поточної доби обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.

Нагадаємо, на Донбасі помітили смертоносну зброю з РФ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>