11 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Бойовики на Донбасі стріляли із великокаліберної зброї

Від початку доби на Донбасі бойовики тричі порушували режим припинення вогню та обстрілювали позиції Операції об’єднаних сил.

Про це йдеться в зведенні ООС станом на 18:00 27 травня.

Відзначається, що збройні формування Росії обстріляли позиції ООС з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» ворог з мінометів калібру 82 мм та автоматичних станкових гранатометів стріляв поблизу Березового.

Двічі бойовики стріляли в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ»: поблизу Миколаївки другої – з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, біля Південного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

«Втрат серед українських військовослужбовців немає. На ворожі провокації підрозділи Об’єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що ситуація в районі проведення операції ООС залишається контрольованою.

Раніше ми писали про те, що Президент України, верховний головнокомандувач Збройних сил Володимир Зеленський здійснив першу робочу поїздку на Луганщину, де оглянув позиції військових у Станиці Луганській і Щасті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>