14.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Бойовики 10 разів порушили “великоднє перемир’я” на Донбасі, поранений український військовий

Протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил терористи 10 разів порушили оголошене “великоднє перемир’я”, двічі застосувавши заборонену зброю.

Як повідомляє прес-центр ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід з мінометів калібру 82 мм, озброєння танку, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь в районі Павлополя.

Біля Водяного терористи застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Українські позиції поблизу Лебединського потрапили під вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли українських військових неподалік Пісків, а з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі Талаківки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ під вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили українські військові неподалік Світлодарська. В районі Кримського бойовики вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

Внаслідок обстрілів один український військовий був поранений.

За даними розвідки, минулої доби українські військові знищили трьох окупантів, ще п’ять – були поранені.

Від початку поточної доби бойовики з мінометів калібру 120 мм обстріляли українські позиції в районі Павлополя, а поблизу Пищевика застосували 82 мм міномети. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Напомним, Росія не погодилася на великоднє перемир’я.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>