9.6 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Бойовикам на Донбасі влаштували “кару небесну”

На окупованих територіях Луганської області група невідомих в ході півгодинної операції знищила 21 одиницю техніки бойовиків.

Про це розповів у себе в Facebook волонтер Юрій Мисягін.

“У Луганській області, в зоні відповідальності 54-ї механізованої бригади, невідома “Третя Сила”, провівши швидку операцію, знищила і вивела з ладу 21 одиницю гусеничної і колісної техніки супротивника”, – повідомив волонтер.

Він зазначив, що операція була призначена на час “перезмінки” у рядах “народної міліції ЛНР”, тому техніку практично ніхто не охороняв.

“Вся колісна і гусенична військова техніка стояла практично скопом в одному місці – саме в цей момент прийшла небесна кара … невідома “Третя сила” невідомим калібром протягом 35 хвилин по черзі працюючи з різних місць, знищила, пошкодила і вивела з ладу: КАМАЗ, УРАЛ , МТЛБ – 2 шт., МТЛБ з ЗУ – 2 шт., автотранспорт (таблетки, УАЗи) – 15 автомобілів”, – зазначив він.

На думку Мисягіна, зазначена операція повинна увійти в історію війни на Донбасі в якості однієї з найуспішніших в рамках оборони України від гібридних підрозділів бойовиків і регулярної російської армії.

“Упевнений, що ця успішна бойова операція увійде в історію війни на Донбасі. І ми з часом дізнаємося всіх, хто її розробив і успішно здійснив”, – підкреслив він.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2203046309732957&id=100000828276750

Нагадаємо, для української армії розробили бойового робота “Ласку”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>