6.2 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Бойовика “ЛНР” з банди “Брянка СССР” засудили до 14 років ув’язнення. Терориста оголошено у розшук

Міськрайсуд Тернополя засудив до 14 років ув’язнення одного з ватажків банди “Брянка СССР” терористичної організації “ЛНР”. 

У 2014 році мешканець Артемівська (зараз Кипуче) Перевальського району Луганщини добровільно долучився до терористів. У складі “батальйону Брянка СССР” бойовик на прізвисько “Рижий” брав участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції, – повідомляє прес-центр СБУ.

На посаді заступника командира “батальйону” терорист відповідав за підготовку та здійснення обстрілів позицій сил АТО та мирного населення, у тому числі з ракетних систем залпового вогню “Грaд”.

Суд визнав бойовика винним у злочині за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи чи терористичної організації, керівництво такою групою чи організацією або участь у ній). Злочинця заочно засуджено до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Початок терміну відбування покарання обчислюватиметься з дня затримання терориста та приведення судового рішення до виконання.

Бойовика оголошено у розшук.

Нагадаємо, раніше бойовика “ДНР” засудили до 9,5 років ув’язнення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>