14.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Богдана Ходаковського нагородили орденом Православної церкви України

3 липня представників руху “Традиція і Порядок” на чолі з лідером організації Богданом Ходаковським запросили в Собор Преображення Господнього у Києві для урочистого нагородження та обговорення подальшої співпраці.

Про це повідомляє прес-служба “Традиції і Порядку”.

Нагородження проводив митрополит Олександр (Дробинко), який одним із перших підтримав ПЦУ по отриманні українською церквою Томосу.

Богдан Ходаковський отримав Орден “У вдячність за понесені труди на благо розбудови Української Держави та Православної Церкви України на благо ближніх”, водночас ще п’ятеро найбільш активних членів руху “Традиція і Порядок” отримали пам’ятні медалі. Нагороди були передані від імені Фонду пам’яті блаженнішого Митрополита Володимира — архієрея та предстоятеля Української православної церкви та митрополита Київського.

Нещодавно журналіст ІНФОРМАТОРа вирішив поспілкуватися з Богданом Ходаковським – лідером “Традиції і Порядку” про політичні абміції організації, вуличні акції, правих і лівих у Європі і про те, які виклики сучасний світ кинув Україні, українцям і всьому світові загалом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>