7.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Богдан Яциковський: Час Головка вже в минулому, яскраве підтвердження цьому – його агонія

Кандидат у депутати по 164-му виборчому округу Михайло Головко, якому, за даними усіх соціологічних досліджень, нічого «не світить» на виборах у ВР, вдався до безпрецедентних провокацій.

Про це пише інший кандидат в депутати Богдан Яциковський.

Яциковський пише, що оточення нардепа-свободівця відіслало у всі населені пункти округу «буси», вщерть завантажені наклепницькою друкованою продукцією проти нього та інших кандидатів у народні депутати.

“Усю цю «начинку» тітушки Головка планують роздавати виборцям, вкидати у поштові скриньки у містах чи розкидати по селах п’яти районів нашої області. Але робитимуть це не самі, а з допомогою неповнолітніх «соколят», яких вже не вперше «у темну» використовує Головко, щоб з чорного входу знову пропхатися в український парламент. Ці дії явно незаконні, а особливо, якщо у них будуть задіяні діти. Крім того, «чорнуха» Головка – чистої води провокація і проти мене, і проти інших кандидатів. Зрештою, це – підлі та нахабні маніпуляції Головка свідомістю людей.”, – обурюється Яциковський.

“Я ні на мить не сумніваюся, що виборці округу вже давно оцінили кожного претендента на депутатський мандат за його реальними справами, а не за брехливими обіцянками. Тому закликаю всіх не піддаватися на цю та багато інших провокацій свободівця і не реагувати на розтиражовані наклепи та брехню.

Час Головка вже в минулому. Ще одне яскраве підтвердження цьому – його агонія. Причому, і як політика, і як людини. Також я звертаюся до правоохоронних органів, СБУ, покликаних захистити чесне та прозоре волевиявлення українців. Прошу вас вжити невідкладних та дієвих заходів з наведення належного правопорядку на окрузі №164, спинити найманців нардепа-свободівця від провокативних дій, розповсюдження брехні і наклепів.”, – пише кандидат в нардепи.

Раніше ми писали про те, як тітушки нардепа Головка хотіли зірвати святкування Дня Почаєва.

Нагадаємо, на позачергових парламентських виборах 5%-й бар’єр подолають п’ять партій – «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Європейська солідарність», «Голос» і Радикальна партія Олега Ляшка. Рейтинг «Батьківщини» впав нижче прохідного бар’єру.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>