12 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Близько 50 українців вже дві доби заблоковані у турецькому аеропорту

Українські туристи, які приїхали відпочивати до популярного турецького курорту Анталії, вже два дні не можуть потрапити на Батьківщину.

Про це журналістам ІНФОРМАТОРа повідомили самі відпочивальники, надавши відповідні фото та відеодокази.

 

Причиною такої тривалої затримки туристи називають дії авіаперевізника Pegasus Airlines, який є єдиною компанією, що на даний момент скасувала рейсти до Києва.

У авіакомпанії пояснили, що їх пілоти недостатньо кваліфіковані для того аби літати в під час снігопаду.

 

Ще одніє проблемою стало тотальне нерозуміння будь-якої мови, крім турецької, співробітниками Рegasus Airlines. Туристи запеаняють, українське консульство не надало жодної підтримки нашим громадянам.

Наразі “в полоні” турецького авіаперевізника перебувають близько 50 українців, серед яких немовлята та неповнолітні, що потребують медичної допомоги. Рegasus Airlines жодним чином не посприяв розміщенню своїх пасажирів у готелі, а сьогодні, 6-го січня, туристів перестали годувати коштом авіакомпанії.

Скільки ще українці будуть вимушені залишатися в аеропорту – невідомо. Один з постраждалих в коментарі ІНФОРМАТОРу написав:

“Спершу ми мали вилітати ввечері 5-го січня рейсом з Анталії до Анкари. В той самий вечір нас чекав рейс з Анкари до Києва.

Однак спершу наш рейс відтермінували на 6-те січня, а пересадку перенесли до Ізміра, а потім взагалі перенесли рейс з Ізміра до Києва на 7-ме січня. Консульство у Стамбулі на наші запити не реагує, авіакомпанії на нас так само чхати. Тут багато сімей з дітьми, харчування та проживання нам забезпечити відмовилися з сьогоднішнього ранку”.

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР повідомляв, що на перевалі у Карпатах автобус з туристами злетів у кювет.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>