1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Блогер Бужанський порадив скоротити видатки на «порохоботів»

Якщо владі не вистачає грошей на вибори, то варто скоротити видатки на «порохоботів» та інші структури, які в законодавстві ніде не прописані.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK розповів блогер Макс Бужанський.

Пан Бужанський переконаний, що якою б поганою не була п’ять років тому влада, однак вона, мовляв, забезпечила проведення чесних виборів у 2012 році.

«П’ять років тому була жахлива, злочинна влада, яка зараз у судах отримує вироки і терміни. Але в 2012 році Азаров, якого ми проклинаємо на всі лади, чомусь забезпечив відеокамери на виборчих дільницях, а бюлетені для голосування знаходилися в спеціальних боксах. Зараз, коли у нас найчесніша влада, бюлетені чомусь будуть знаходитися в кульках, про що нас повідомляє ЦВК», – зазначив Бужанський.

За його словами, зараз головне завдання влади – забезпечити чесні вибори. Адже відповідальність за їх проведення лежить не на всіх кандидатах, а тільки на одному.

«Якщо немає грошей, скоротіть видатки на Адміністрацію Президента, «порохоботів», Міністерство правди та інші нацструктури, які в законодавстві ніде не прописані, і забезпечте чесні вибори. Наприклад, облдержадміністрацій в Конституції нема. Але я погоджусь із тим, що ніякі фальсифікації не вплинуть на результат цих виборів», – переконаний гість програми.

Як повідомлялося, на акцію “Свинарчуків Порошенка за ґрати” у Києві прийшли тисячі людей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>