12.9 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Благодійний фонд Альони Лебедєвої передав ЗСУ 9-ту автівку

Машина поїде на передові позиції на фронт

Благодійний Фонд Альони Лебедєвої «Аурум» передав чергову, дев’яту, автівку Pick-Up Mitsubishi із повним приводом на фронт.

Про це повідомляється на сайті компанії Аурум Груп”.

«Цього разу все відбувалося дуже динамічно. Справа у тому, що ми передавали ящики для набоїв та допомагали з ремонтом машини для військових, які раніше брали участь у операції на острові Зміїний. Під час ремонту виявилося, що ця машина навряд чи переживе умови фронту. А напередодні нам запропонували викупити гарну автівку, яка була у Броварах, – розповідає директор фонду Рєгіна Попова, – Тож ми вирішили діяти і протягом місяця допомогли військовим із новою машиною. Я дуже щаслива, коли нам вдається швидко закривати потреби тих, хто до нас звертається по допомогу, адже час сьогодні має ціну чийогось життя».

Також, як розповіла Рєгіна Попова, разом з Львівським оборонним кластером, благодійники закупили та передали на Харківщину легкі бронежилети для жінок-військових: «На жаль, питання обмундирування для жінок-військових залишається дуже актуальним та досі невирішеним. Носити стандартну плитоноску дуже важко, оскільки вона важить до 25 кілограм, на відміну від легкої, 5 кілограмової, тож намагаємося допомагати, закриваючи цю потребу під запити».

Напередодні, у лютому, Благодійний фонд «Аурум» зміг передати 2 автівки військовим на донецький напрямок.

Як зазначалося раніше, власниця Аурум Груп Альона Лебедєва нещодавно заснувала благодійний фонд у Брюсселі, який допомагатиме українським дітям, що постраждали від війни та потребують реабілітації у клініках Європи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>