9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Бійці відмовились привітати Порошенка: у мережі з’явилося відео зустрічі Президента з воїнами “Азову”

У мережі опубліковано відео зустрічі Петра Порошенка з бійцями полку “Азов” під час візита Президента на передову.

Відеозапис опублікував у себе на Facebook журналіст Сергій Іванов.

“Зранку я мав дискусію з палкими прихильниками чинного Президента про полк “Азов” і азовський рух, який вчора на зустрічі з лояльними блогерами він назвав нацистами. Я не хочу давати оцінку таким визначенням Порошенка і ставити питання, чому він дублює риторику російських ЗМІ, а хочу лише спростувати тези пропрезидентських писунів про розмову з особовим складом полку на передовій, яка начебто пройшла у теплій і дружній атмосфері, а головнокомандувача зустрічали ледь не оплесками”, – пише журналіст.

https://www.facebook.com/applecrysis/videos/2252567411623731/

“1. Бійці “Азову” відмовились привітати Порошенка і відповіли лише на привітання командиру полку.
2. Перше запитання, яке йому ставлять – по розкраданню армії.
3. Порошенко наказує вимкнути камеру, коли говорить про слідство по кейсу Гладковського. Цікаво, звідки він знає, що листування, показане Бігусом, і листування в матеріалах справи не збігаються? Невже хтось порушив таємницю слідства? Якщо так, то хто?
4. Порошенко каже, що він заборонив з’являтися на передову будь-яким кандидатам у президенти. До речі, буквально днями читав допис І.Геращенко про те, що, мовляв, жоден кандидат крім Порошенка не їздить на фронт. А як їздити, якщо він заборонив?
5. Муженко вимагає солідарної підтримки Порошенка. Виправте мене, якщо це не перевищення повноважень.
6. Порошенку ставлять запитання про саботаж розслідування вбиств на Майдані, люстрації суддів, а також про затримання ветерана “Азову” Дмитро Кухарчук.
7. Після розмови з Президентом бійці прямо говорять, що не отримали зрозумілих відповідей”, – так Іванов охарактеризував зустріч головнокомандуючо з бійцями полку.

Раніше ми писали, що у Вінниці на мітингу Порошенка силовики побили й затримали активістів.

Також повідомлялося, що бійці “Азову” отримали почесні нагороди за досягнення на передовій.

39 КОМЕНТАРІ

  1. Тут не грех сказать -героям Слава это настоящие бойцы незасцали и проигнорировали это чмо , естественно они и неожидали услышать хоть какие-то ответы потомучто это уже незнание что пиздеть

  2. Це є справжні захисники України, а не ряджені СБУшники та нацлайнисти, яки воюють проти народу України. Азов за добу звільнив Мариуполь. Але поросенко відразу заборонив подальший наступ і звильнення окупованих територій і відразу здав Іловайськ та Дебальцево. Вибирайте поросенку!!! І тоді України не стане через рік.

  3. СЕЙЧАС В ПРЯМОМ ЭФИРЕ. НА НЮСВАН…БЫЛИ РЕГИОНЫ ….ОДЭСИТЫ ..ОЙ БРАВО..ВЫ МОЛОДЦЫ…ВЫ ВСЕ ВЕРНО СКАЗАЛИ …СПАСИБО ВАМ ЗА ПРАВДУ. ЕЩЁ РАЗ. СПАСИБО.ВАМ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>