2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Бюджетники Дніпропетровської області скаржаться на примус до підтримки кандидата від партії Президента

На 39 окрузі Дніпропетровської області на дострокових виборах до Верховної ради 21 липня 2019 року точиться запекла боротьба, яка місцями виходить за межі пристойності і, можливо, правового поля.

Як передають “Новинам” з місця подій, колектив НВК “Покровська ЗОШ І ступеня №2 – ДНЗ” направив скаргу до Громадської мережі “Опора” щодо того, що “кандидат у народні депутати Северин Сергій Сергійович, перебуваючи на посаді заступника голови обласної ради по виконавчому апарату – начальника управління економіки, бюджету та фінансів залучив до передвиборної агітації діючого депутата Дніпропетровської обласної ради Пучку Анатолія Давидовича”.

Кандидат у депутати Северин С.С., разом із Пучкою Анатолієм Давидовичем проводили зустріч із громадянами у приміщенні Будинку культури  с. Покровка Покровського району Дніпропетровської області. Дана зустріч відбувалася у присутності громадян, які працюють у комунальних підприємствах та органах місцевого самоврядування. Підтвердженням даних фактів є централізований  завчасний  підвіз громадян із застосування службового транспорту, який перебуває на обліку органів місцевого самоврядування с. Покровка. Підвіз здійснювався безпосередньо до приміщення Будинку культури с. Покровка, підтвердженням чого є відеоматеріали зняти на особистий мобільний телефон”.

Працівники ЗОШ очікують на реакцію на своє звернення.

Також надходять непідтверджені поки що скарги, що представники цього кандидата буцімто “ставлять план” для голосування особам, які відбувають покарання в місцевій колонії.

Нагадаємо, раніше на Житомирщині зафіксували підкуп виборців.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>