15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Білецький оголосив про змінення тактики боротьби з чинною владою

Будемо виходити в поле, боротись із незаконними агітаційні сітками, фальсифікаціями виборів, які робляться на гроші, в тому числі вкрадені на крові солдатів.

Про це під час сьогодняшної акції протесту “Свинарчуків Порошенка за ґрати” заявив лідер “Нацкорпусу” Андрій Білецький. Його слова передає телеграм-канал політичної партії “Національний корпус”.

“Влада показала, що не є владою, а режимом мародерів. Місяць вони відмовляються саджати Свинарчука за ґрати. Це означає, що ці люди – звичайна банда, якій в жодному випадку не можна давати можливість залишатися при владі. Це поганий приклад і для інших не дуже гарних людей, які рвуться зараз в президенти”, – наголосив Білецький.

Глава “Нацкорпусу” говорить, що це була остання подібна акція біля Адміністрації Президента і тепер він планує перейти до іншої тактики боротьби.

“Будемо виходити в поле, боротись із незаконними агітаційні сітками, фальсифікаціями виборів, які робляться на гроші, в тому числі вкрадені на крові солдатів. Це була остання на найближчий час акція на Банковій, тепер ми переходимо до боротьби з режимом мародерів по всій країні, регіонах, областях та містах”, – сказав лідер “Нацкорпусу”.

Нагадаємо, що сьогодні активісти “Нацкорпусу” та “Національних дружин” розвернули банер “Свинарчуків Порошенка за ґрати” на фасаді столичного ТЦ “Глобус”.

Пізніше вони рушили до Адміністрації Президента, куди пустили родичів загиблих українських бійців, шоб ті передали вимоги “Національного корпусу”.

Під кінець акції активісти “Національного корпусу” закидали поліцію похоронними вінками

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>