10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Більшість виборців Зеленського голосує проти того, що зробив Порошенко, – депутат

Народний депутат України від БПП та екс-голова Комітету виборців України Олександр Черненко вважає, що більшість виборців Зеленського голосує проти того, що зробив Порошенко.

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

“Натомість дві третини голосують за Зеленського і проти Порошенка, якраз через те, що останній ЗРОБИВ. Через “армію, мову, віру”, якщо казати спрощено. Для таких виборців втрата “контактіка” і «однокласників” важливіша за безвіз. Для них військовий збір – це грабунок. Для них Томос – це термос. Для них Медведчук – швидше позитивний або просто невідомий персонаж і вони зовсім не переймаються тим, що той досі не сидить. І, я думаю, що електорат Зеленського і Кернеса з Трухановим співпадає на відсотків 80″, – написав він.

“Цих людей марно звинувачувати в таких електоральних настроях, але ще більш абсурдно звинувачувати Порошенка в тому, що в них такі настрої. Але одне лише питання: з чого ви раптом взяли, що Зеленський – ІНШИЙ? Не обманюйте себе. Можливо, особисто, Володимир і непоганий хлопець і щиро хоче, змінити країну на краще. Нехай так. Але мені добре відомо, хто за ним стоїть і хто ще набіжить після можливої перемоги. Я не вірю в самостійність цього персонажа, якби ми не тішили себе ілюзіями”, – додає Черненко

“За красивими першими призначеннями і законодавчими ініціативами, ми можемо не побачити, як повернуться до нас ті, для яких рейдерство і монополізація всіх галузей є суттю існування. Я не можу зрозуміти, як люди, які нарікають на сервіс МАУ і захмарні ціни в Буковелі, можуть підтримувати ставленика олігарха, довкола якого завжди випалена земля, а паростки конкуренції придушуються на корню. І в бізнесі, і в політиці. Звісно, МАУ і Буковель – всього лише алегорія, але вона дає розуміння, чого нам чекати”, – переконаний депутат.

“Сьогодні патріотичний виборець – це ситуативна підтримка Зеленського. Ситуативна і дуже критично налаштована, яка при першій нагоді розчарується в своєму обранці. І Зленському нічого не лишиться, окрім як кристалізувати на свою підтримку електоральне ядро, про яке я написав на початку. А ядру не потрібно красивих слів про НАТО і Європейський вибір. Почнеться справжній і неприкритий реванш”, – резюмує він.

Нагадаємо, Черненко також заявив, що у молоді, яка голосує за Зеленського, в голові повна каша.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>